Zondag 10 December 2017

Vasse

Sportpark ” De Waarbeek ”
Aanvang: ” AFGELAST !! “

Word vrijwilliger!

Zoals elke (sport)vereniging, kan ook Hengelo niet zonder haar vrijwilligers. Ook HVV Hengelo wordt, net als andere verenigingen, geconfronteerd met een afnemende belangstelling voor het doen van vrijwilligerstaken. Voor in het nieuwe seizoen zijn verschillende commissies op zoek naar versterking.

Waarom vrijwilliger worden?

Natuurlijk heeft een ieder zo zijn persoonlijke motivatie vrijwilligerswerk te doen. Je kunt er veel plezier aan beleven en je legt vaak vriendschappelijke contacten met collega- vrijwilligers. Het wordt gewaardeerd en het verbreedt je levenservaring. Het is zonder meer leerzaam. Het draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. Het zal je sociale vaardigheden bevorderen. Je kunt doen waar je goed in bent en nieuwe uitdagingen aangaan. Maar het is vooral erg prettig de resultaten van je inspanningen te ervaren.

Vrijwilligerswerk? Daar heb ik helemaal geen tijd voor!

Is de meest gehoorde reden van mensen om het niet te doen. We willen graag voorkomen dat we in de vereniging te veel werk door een te beperkt groepje vrijwilligers laten doen. Het beeld doorbreken dat vrijwilligers bijna dag en nacht voor de club in touw zijn. We willen het graag samen doen, waarbij de werkzaamheden beter verdeeld zijn en de werkdruk voor de huidige vrijwilligers verlaagd kan worden. Of je nu een paar uur in de week vrijwilligerswerk doet of een paar uur in de maand. Op doordeweekse dagen of in het weekend, er is altijd wel een taak binnen de vereniging, die daarbij aansluit.

Wil jij de vereniging HVV Hengelo helpen?

Stuur dan een e-mail naar info@hvvhengelo.nl. Geef aan waar je goed in bent, of wat je leuk lijkt om te doen. Zoals gezegd, er is altijd wel een mouw aan te passen. Het is dan wel een cliché, maar vele handen maken wel degelijk licht werk!