Zondag 10 December 2017

Vasse

Sportpark ” De Waarbeek ”
Aanvang: ” AFGELAST !! “

Wedstrijdverslag Hvv MO15-1

Vandaag was het dan eindelijk zo ver onze eerste competitie wedstrijd van dit seizoen in de MO15 competitie. Dat we een zwaar seizoen krijgen weten we. Met meiden die nog maar 11 jaar oud zijn in ons team zal het leeftijd verschil soms groot zijn. Ook vandaag was dit het geval. Onze tegenstander Twickel uit Delden had 3 meiden van 15 jaar in hun team dus het verschil was erg groot. Ook hebben we 4 nieuwe meiden in ons team die nog moeten wennen aan de voetbal. Echter staan er wel 15 meiden die voor elkaar willen knokken en dat we er als team staan. Vandaag begonnen we goed aan de wedstrijd. We kwamen wel snel onder druk te staan. De meiden van Twickel kregen een paar beste kansen. Echter stond onze Minke een wereld partij te keepen en bleef het tot de 15 de minuut 0-0. Ze proberen nu Minke te verrassen met afstand schoten. Helaas kreeg Luna de bal op de arm binnen de 16 dus op de strafschop had Minke geen antwoord. De meiden van Hvv keken elkaar ff aan en ze gingen allemaal een tandje bijzetten dit resulteerde in een mooie aanval op links en onze Iris wist met een mooie stiftbal de 1-1 binnen te schieten. We gingen opzoek naar de 2-1 echter werd onze aanval afgefloten ivm met een blessure bij de tegenstander. Normaal gesproken zou je denken dat we bij de scheidsrechtersbal de bal weer in ons bezit zouden krijgen echter was onze tegenstander daar niet van en boem de 1-2 lag in onze goal. De regen kwam al 35 minuten met bakken naar beneden dus we waren blij dat het even  rust was. Helaas had het leeftijd verschil toch wat blessures gebracht zo had Evy , Mandy en Fleur Asbreuk last van verschillende pijntjes. De tweede helft bracht qua weer niet veel beterschap het begon alleen nog maar harder te regenen. De meiden gingen er nog vol voor maar uiteindelijk stond de 1-4 op het scorebord.  We hebben vandaag weer veel geleerd dat de tegenstander niet naar het leeftijd verschil kijken. Waar wij stoppen als er een speelster van ons keihard de bal in de buik krijgt in ons strafschopgebied. Schieten hun dus de bal in de goal en gaan ze staan lachen. Dat is dus het verschil tussen 15 jaar oud en sommige van ons 11 jaar. Gezien dit verschil hebben wij het vandaag super gedaan en gaan we deze competitie ronde zeker nog punten pakken. Volgende week spelen we uit bij Saasveldia uit Saasveld. We gaan weer hard trainen en wie weet pakken we volgende week wel de eerste punten.

Foto reportage Evert Pullens