Hengelo 1 - Oldenzaal 1

Na het doelpuntenfestijn in Delden, waarbij SV Delden aan het langste eind trok, krijgt Hengelo nu VV Oldenzaal op bezoek. Het seizoen van de blauwhemden is erg teleurstellend begonnen. De mannen van trainer Fernando Pascale wisten nog maar één wedstrijd te winnen. De overige twee wedstrijden gingen verloren.

Ook bij SV Oldenzaal zijn de resultaten nog erg wisselvallig. Met vier punten uit vier wedstrijden bezitten zij dan ook de 9e plek in de competitie.

Bij Hengelo keert Ramon Kastelein terug van een schorsing. Wietse Smit, Robert Bakker en Abdul El Gharbouni keren allen terug vanuit blessureleed. Ali El Gharbouni zal de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan.

Wedstrijdsponsoren:
Graffiti Kamer.
Graffiti Kamer leverde eerder al een fantastische bijdrage aan de kleedkamer metamorfose onder de tribune.

Bono verbouw & onderhoud.
Ondanks dat er vanuit het verleden altijd een gezonde rivaliteit tussen twee Hengelose clubs heeft geleefd, is Bono er nu achter dat het blauw toch echt de mooiste kleur is!

We verwelkomen u weer graag op sportpark de Waarbeek!

Zondag 21 oktober
HVV Hengelo 1 – VV Oldenzaal 1