Wat een mooie pot voetbal!!!

Zo de eerste schoolweek zit er weer op en de meeste ouders zijn ook weer aan het werk. De jongens en ons enige meisje hebben afgelopen week heel goed en fanatiek getraind. Nou het harde trainen was duidelijk zichtbaar in de wedstrijd. Wat een mooie pot voetbal!!!

We gingen als een speer van start en al vrij snel kwamen we er goed door via de rechter flank. Floris vliegt lang de tegenstander en bereikt Gioney die heerlijk vrij stond. Bam het is 1 – 0. De tegenstander was even overdonderd, maar herpakte zich vrij snel en scoorden het tegendoelpunt. Een mooi schot van achteruit door Raoel naar Sebastiaan die de bal met een pegel naar voren schiet naar onze nieuwste aanwinst Mike die zijn voet tegenaan zetten, BOEM op de paal….jammer, zou zo mooi geweest zijn voor Mike. We gaan met een 2 – 2 de rust in. Het was een geweldige 1e helft.

Na wat positieve woorden van onze kersverse leiders Anne en Mehmet in de rust, nemen de boys en meisje hun positie weer in.
Hier en daar een andere positie, het is toch even zoeken naar de juiste opstelling, dus de heren proberen wat te schuiven hier en daar. Helaas pakte dit niet uit, zoals ze gehoopt hadden. We verliezen met 5 – 3, maar het had net zo goed de andere kant uit kunnen gaan. Het is een superleuk team samen, er zit potentieel in voor dit seizoen. De jongens en meisje die van een klein veld overgingen naar een groot veld zijn Raoel, Sebastiaan, Arda, Emma, Kasper, Hasan, zij hebben het fantastisch gedaan. Mike is nieuw binnen onze vereniging, maar speelde alsof hij er al jaren bij hoort. Naast deze toppers hebben we onze 2-jaars kanjers Gerben, Floris, Jari, Gioney, Stijn, Berat en Steijn. Jongens en meisje wat waren jullie geweldig vandaag en wij geloven erin als ouders zijnde dat we een supertof, sportief en vooral gezellig voetbalseizoen gaan krijgen.

Trotse supporters JO13-2 HVV Hengelo