Zondag 25 Februari 2018

Vasse 1

Sportpark “De Waarbeek”

Voorbeschouwing Hengelo 1 - SP Overdinkel 1

Na de valse start bij de competitiehervatting na de winterstop, waarbij de Hengelose hoofdmacht met ruime cijfers onderuit ging tegen SV Almelo, valt er iets recht te zetten. Daarvoor treft de ploeg van trainer Michael Pelupessy in Sportclub Overdinkel geen eenvoudige tegenstander.

De nummer 3 uit de competitie ging vorige week met een 2-0 overwinning tegen het net iets hoger geplaatste SV Vasse voortvarend van start.

Hengelo staat met 11 punten uit 9 gespeelde wedstrijden op een achtste plaats.

Vermoedelijk zal de opstelling op een aantal plaatsen gewijzigd worden. Lars Strijker zal vanwege één wedstrijd schorsing de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Ook lijkt het erop dat de verdediging van Hengelo op alle vier de posities wordt gewijzigd ten op zichte van afgelopen zondag.

Zondag 4 februari
HVV Hengelo 1 – Sportclub Overdinkel 1