Zondag 16 December 2018

Juventa ‘12
 –
HVV Hengelo

Sportpark “ ’t Lageveld ”
Aanvang: 14.00 uur – AFGELAST

Nieuwsflits: nieuwe website

Sinds enige tijd is de PR in samenwerking met de marketing manager een nieuwe site aan het ontwikkelen. De voortgang van deze ontwikkeling gaat gestaagd. Om u niet voor een verrassing te laten staan, willen wij u op voorhand informeren dat er binnenkort een geheel nieuwe en modernere site voor HVV Hengelo in de lucht zal komen.

Onze huidige website blijft tot de lancering in tact. Echter is de ondersteuning en onderhoud vanaf 1 oktober 2018 niet meer aanwezig. Daardoor kan het voorkomen dat sommige functionaliteiten niet meer optimaal werken. Dit is gelukkig maar van korte duur.

De reden van deze ingrijpende verandering is, dat ons website sponsor een andere richting in geslagen en kon ons om die reden alleen nog een betaalde website aanbieden. Dit is voor HVV Hengelo onbetaalbaar. Verder willen wij als HVV Hengelo graag meegaan met de tijd. Dus 2 goede redenen om te gaan vernieuwen.

Wij hopen dat we voor het einde van het jaar de site kunnen lanceren. Via dit kanaal zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.