Sporpark ” De Waarbeek ”
Aanvang:      uur

Maikel Berends wint zilveren schoen

Iedere zondag zendt Radio Hengelo TV het sportprogramma Sportlijn uit, waarin het Hengelose amateurvoetbal centraal staat.

Het team van Sportlijn heeft als extra aandachtpunt voor de Hengelose voetbalclubs vanaf het begin van het seizoen 2017/2018 een topscoorderslijst bijgehouden, waarbij zij aan de drie topscorers een gouden, zilveren en bronzen schoen zullen uitreiken.

Afgelopen zondag 10 juni 2018 was het dan zover, dat de felbegeerde schoenen werden uitgereikt.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de live-uitzending bijgewoond door de drie topscorers en afgevaardigden van de betreffende clubs.

Aan Maikel Berends de eer om de zilveren schoen in ontvangst te mogen nemen uit de handen van niemand minder dan onze eigen voorzitter Hans van Erven. Met in totaal 14 goals was Maikel goed voor de 2e plaats! De foto’s geven wel aan dat dit een erg leuk initiatief is geweest van Sportlijn en de prijs werd dan ook met trots in ontvangst genomen door Maikel.

Uiteraard is HVV Hengelo ook erg trots dat een speler van onze club deze mooie prijs heeft gewonnen!

Op de vraag aan Maikel of hij deze zilveren schoen het komende seizoen gaat verdedigen liet Maikel volmondig weten dat hij het komende seizoen voor 18 goals gaat. Uiteraard zullen wij hem hierbij van harte aanmoedigen!

Tijdens de live-uitzending heeft Hans van Erven nog een interview gegeven, evenals Frank Groothuis.

Al met al een geslaagde middag bij Radio Hengelo TV.