Zondag 16 December 2018

Juventa ‘12

Sportpark “ ’t Lageveld ”
Aanvang: 14.00 uur – AFGELAST

HVV MO15-1 - KOSC MO15-1

Met nog 3 wedstrijden te spelen stond vandaag de zware uit wedstrijd tegen de nummer 3 op de ranglijst Kosc uit Ootmarsum op het programma. De meiden van Hvv zijn zich er van bewust dat elke tegenstander er nu alles aan zal doen om van ons te winnen. Helaas speelde vandaag ook meiden mee die normaal in een hogere leeftijd categorie thuis horen. Ondanks dit verschil boden de meiden van Hvv goed tegenstand. Helaas was er bij Kosc waarschijnlijk een gebrek aan vrijwilligers dus was de scheids ook trainer/leider van het team en helaas kun je die dingen niet gelijktijdig uitoefenen. Helaas miste hij een strafschop voor ons. Iris werd binnen de 16 neergelegd maar helaas was de scheids met de wissels bezig. 10 minuten voor de rust kreeg Kosc op 20 meter van de goal een vrije bal. Deze werd  door ons niet goed verdedigd en dat resulteerde in een 1-0 achterstand. Kosc werd nog 1 keer erg gevaarlijk voor rust maar Minke tikte de bal met een geweldige redding corner. In de rust hebben we samen besloten om de tweede helft iets anders te gaan spelen. Dit bracht dat we de tweede helft beter aan het voetballen kwamen. We kregen steeds meer grip op Kosc en ze werden terug gedrongen op hun eigen helft. Met nog 15 minuten te spelen speelde Britt de bal op Evy en die dacht niet na en plaatste de bal in de rechter beneden hoek 1-1. Vanaf nu kregen we steeds meer kansen en we roken de 3 punten. Om nu alles op de overwinning te gooien vond ik te gevaarlijk dus mocht er achterin geen risico’s worden genomen. Over en weer kregen we nog kleine kansen maar na 2 x 35 minuten stond de 1-1 Als eindstand op het papier. Met nog 2 thuis wedstrijden voor de boeg gaat het spannend worden of de meiden gaan slagen in hun droom. Volgende week spelen we thuis tegen Losser we hopen weer op vele toeschouwers langs de lijn op de Waarbeek.