Zondag 16 December 2018

Juventa ‘12

Sportpark “ ’t Lageveld ”
Aanvang: 14.00 uur – AFGELAST

Hvv MO15-1 - SDC MO15-2

Met nog 5 wedstrijden te spelen in deze competitie ronde en 3 punten los van de nummer 2 gaan we nu toch steeds meer kijken naar de stand op de ranglijst. Vandaag spelen we tegen Sdc uit Denekamp. Tijdens de bespreking hebben we met elkaar de puntjes op de i gezet. We kregen de eerste 15 minuten wel 4 a 5 opgelegde kansen. De bal wilde er maar niet in. Gelukkig wist Iris wel het net te vinden en kwamen we zeer verdiend op 1-0. Tess ging weer eens goed druk zetten op de tegenstander en creëerde zelf een mooie kans en deze wist ze ook goed af te werken 2-0 de rust in heerlijk gevoel. In de rust hebben we weinig hoeven bij te sturen. Gezien wij wekelijks scoren en de aanvallers wekelijks hun naam in de verslagen terug zien komen wil ik vandaag onze verdediging eens benoemen. Minke onze topkeepster die werkelijk wekelijks geweldig staat te keepen en echt een rust punt is in het team. Onze beide backs Fleur Asbreuk en Mandy. Ik weet zeker dat elke tegenstander geen fijne wedstrijd speelt als je tegen deze twee pitbulls moet staan. Als je ze 1 keer voorbij bent dan komen ze zeker terug om de bal weer te veroveren. Eline onze vast aanvoerster waar ze ook staat op het veld ze gaat er altijd vol de duels aan en geeft alles wat ze kan geven. Kiana onze slot op de deur speelt ook werkelijk super. Met haar snelheid loopt ze menig gaatje dicht en is een ware plaag voor elke tegenstander. Op het middenveld stonden vandaag Maud en Britt aan de zijkanten en speelden ook geweldig. Over de 2 de helft kan ik vrij kort zijn. Als de tegenstander een tandje lager gaat spelen dan doen wij dat ook. Dus hier valt weinig over te melden. Na 2 keer 35 minuten spelen kunnen we weer 3 punten bijschrijven en nog 4 wedstrijden te gaan. De eerste wedstrijd is uit naar Emos uit Enschede aanvang wedstrijd 12 uur. We hebben alle steun nodig om onze droom waar te maken dus we hopen op veel supporters volgende week.