Hvv MO15-1 - Avanti MO15-3

Na onze wedstrijd van vorige week hebben we op de training van dinsdag nog heel even de slechte wedstrijd besproken maar al snel hadden we besloten om deze wedstrijd snel te vergeten. Gezien onze beide trainers in de lappen mand zitten. Raymond met zijn rug en Harrie is geopereerd aan zijn vinger kregen we deze week dus training van anderen. Wij wensen zowel Raymond als Harrie een spoedig herstel. De training van dinsdag mocht ikzelf voor mijn rekening nemen en die van donderdag stond onder leiding van broer en zus, Jeffrey en Asley Oosterik klasse dat Jullie er waren. Vandaag stond de wedstrijd te de meiden van Avanti uit Glanerbrug op het programma. We begonnen redelijk aan de wedstrijd en we hadden gelijk vanaf het begin een veld overwicht. We kregen enkele kansen maar helaas stond de keeper een paar keer in de weg. Na 15 minuten spelen werden er een paar wissels doorgevoerd en zoals zo vaak in deze competitie had de leider 😁 weer een tactische omzetting gedaan waar gelijk de 1-0 uitkwam. Evy kreeg de bal op het middenveld en scoorde van afstand de 1-0. Hierna gingen de meiden laten zien wat ze in huis hebben. Er werd goed samen gespeeld en er was strijd. Dat resulteerde in de 2-0 van Iris. Daarna wist onze Tess goed door te zetten en de 3-0 binnen te schieten. In de rust hebben we nog een aantal wissels doorgevoerd zodat iedereen aan het spelen zou komen. De 4-0 kwam tot stand door een mooie diepe bal van Evy op Iris die de 4-0 op het scorebord kon schieten. Je kon zien dat alle meiden er plezier aan hadden en we wilden de toeschouwers nog meer tevreden stellen. Onze Britt speelde vandaag een wereldpot wat geweldig om te zien. Dat zei dan ook de 5-0 binnen schiet is een beloning voor haar puike wedstrijd. Vlak voor tijd kregen we nog een strafschop deze werd genomen door Evy en deze schoot ze goed binnen. De 6-0 stond op het scorebord en dit was ook tevens de eindstand. Volgende week spelen we weer thuis nu tegen Sdc uit Denekamp aanvang wedstrijd 11.00 uur. Graag tot dan.