Het spelertje van de week HVV1 - Rood Zwart 1.

Op deze mooie zondag was Tugkan Almuslu uit onze JO8 team het spelertje van de week. Tugkan is 7 jaar oud en houdt, naast voetbal, ook van kick boksen en van Fornite spelen. Hij is fan van verschillende clubs, zoals Besiktas en van Feyenoord. Ook heeft hij meerdere favoriete spelers zoals Ronaldo, Messi en Pepe.

Vooraf aan de wedstrijd werd Tugkan de vraag gesteld wat de eindstand zou zijn. Omdat zijn eigen team vaak met grote cijfers wint, verwachtte hij dit ook van Hengelo 1. Het zou maar liefst 10-0 worden volgens hem. Helaas werd het geen 10-0, maar ging Hengelo er uiteindelijk wel met de winst vandoor.

Tugkan vond Thijs Kerkhoff namens Hengelo de beste speler en hij heeft een goede wedstrijd gezien waarin goed werd samengespeeld. Het was ook een spannende wedstrijd.