Zondag 27 Mei 2018

Sporpark ” ’t Lankamp ”

Gerrit ter Beek Toernooi

Gerrit ter Beek

Gerrit, eigenlijk Gerard, ter Beek heeft vele jaren vrijwilligerswerk verricht voor de jeugd van H.V.V. Hengelo. Helaas is Gerrit eind 2014 op 84 jarige leeftijd overleden.

Naast jaren jeugdleider te zijn geweest en vele jaren lid van de jeugdcommissie was Gerrit elke woensdag en zaterdag aanwezig om zich in te zetten als wedstrijdcoördinator en meldpunt voor nieuwe leden.

Hij was erg bescheiden en heeft al die jaren nooit gezegd dat hij ermee zou stoppen….

Voor zijn inzet al die jaren werd hij in 2002 door H.V.V. Hengelo benoemd tot erelid.

Toen H.V.V. Hengelo in 2009 haar 100 jarig bestaan vierde werd Gerrit op de officiële receptie verrast door de KNVB, hij werd geridderd en kreeg een officieel ‘oranje lintje’, iets waar zijn familie en de club super trots op kan zijn.

Het ‘Gerrit ter Beek toernooi’ is daarom een prachtige en terechte naam voor dit toernooi voor de jongste jeugd.