Zondag 10 December 2017

HVV Hengelo

Vasse

Sportpark ” De Waarbeek ”
Aanvang: ” AFGELAST !! “

Verslag Hvv MO15-1

Vandaag moesten de meiden voetballen tegen RKSV Saasveldia. Naar een mooie toerischtische route kwamen we op het mooie sportpark van Saasveldia aan. We moesten om 8.30 uur verzamelen en dat is niet helemaal gelukt. Gezien er 2 dames de wekker uit hadden gedrukt kon ik mijn opstelling in de prullenbak gooien. We begonnen goed aan de wedstrijd er werd goed samen gespeeld. Je kunt zien dat we wekelijks stappen maken dus we gaan zeker nog beter worden. Na 20 minuten spelen kreeg Saasveldia een hoekschop er gebeurde van alles op onze doellijn. Zelfs onze eigen Kiana werd weggeduwd en daardoor stonden we met 1-0 achter. Iris was al een paar keer gevaarlijk uitgebroken echter zonder resultaat. Naar 30 minuten liet ze haar directe tegenstander haar hakken zien boem de 1-1 lag keurig in het netje.

In de rust enkele wissels toegepast om meer druk op de tegenstander te zetten. Helaas pakte dit niet zo goed uit. De 2-1 lag er binnen 4 minuten in de 2 de helft al in. De 3-1 volgde snel daar achter. De meiden rechte allemaal de rug en ze gingen met elkaar de strijd aan.Minke stuurde als een dirigent vanuit haar goal de meiden aan om er een schepje boven op te doen. Evy werd binnen de 16 meter naar de grond geduwd dus de scheidsrechter kon niet anders dan een strafschop geven. Onze aanvoerster Eline werd aangewezen om achter de bal te gaan staan. Je kunt een penalty nemen of niet maar hoe Eline deze bal erin knalde was geweldig. We werden sterker en de gelijkmaker hing in de lucht. Na een mooie aanval kreeg onze spits Evy de bal binnen de 16 meter. Ze wist vanuit de draai zeer fraai de 3-3 te maken.

We kregen nog enkele kansen op meer echter was de 3-3 een terechte uitslag. Volgende week spelen we thuis tegen Bonboys uit Haaksbergen we trappen om 12 uur af.