Zondag 16 December 2018

Juventa ‘12

Sportpark “ ’t Lageveld ”
Aanvang: 14.00 uur – AFGELAST

EMOS MO15-1 - Hengelo MO15-1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Emos uit Enschede op het programma. Hun staan op dit moment op de derde plaats op de ranglijst. Gelijk vanaf het begin zaten de meiden van HVV goed in de wedstrijd. We konden Emos goed terug dringen op hun eigen helft. We kregen een paar goede kansen. Na 10 minuten spelen draaide Evy goed weg bij haar tegenstander en bedacht zich niet en schoot de bal met een mooie boog om de keepster van Emos. De 0-1 was ook zeer verdiend. Ook na dit doelpunt bleven we doorgaan om de voorsprong verder uit te bereiden. In de rust zijn we maar op het veld gebleven gezien het veld ver lopen was van de kleedkamers. In de rust een laar kleine tips gegeven maar dit team heeft maar 1 droom en daar zijn ze volop mee bezig om die waar te maken. De tweede helft had hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. We speelden bij vlagen ons eigen spelletje en met de snelheid van Iris werden we een paar keer gevaarlijk. Ook onze verdedigers kregen een paar keer de tegenstanders in de buurt echter bleven de meiden achterin hun mannetje staan maakte elke aanval van hun onschadelijk. Iris bracht op fraaie wijze de 0-2 op het scorebord. De laatste 10 minuten hebben we goed uit gevoetbald en de 3 punten gingen mee naar de Waarbeek. Volgende week spelen we thuis tegen Tubantia aanvang wedstrijd 11.00 uur. We hopen weer op zeer veel supporters het geeft ons als team altijd een goed gevoel dat wij ook dan weer voor de 3 punten gaan knokken.