Bekerwedstrijd MO15-1

Ons bekeravontuur begon op 8 september tegen Heracles uit Almelo. Gezien het onze eerste wedstrijd was na de vakantie wisten we eigenlijk nog niet waar we stonden. De wedstrijd ging op en neer. Echter wisten de meiden van Hvv Hengelo toch de 3 punten te pakken door een 0-2 overwinning. De volgende wedstrijd speelde we op 12 september tegen de meiden van Des uit Nijverdal. Deze wedstrijd speelde we op ons eigen sportpark. Het was een leuke, mooie en open wedstrijd waarin onze meiden weer lieten zien waar we al jaren voor trainen. Dat is door er samen achter te gaan staan en met veel inzet en strijd de punten op de Waarbeek te laten blijven. De meiden van Des gingen met een 4-2 nederlaag weer richting Nijverdal terug. Op 18 september stond de wedstrijd tegen de meiden van Voorwaarts uit Westerhaar op de kalender. Vooraf hadden we gezien dat we bij een gelijkspel al door zouden gaan in de beker. Echter wilden we de goede lijn door trekken en ook deze wedstrijd werd door de meiden van HVV MO15-1 met 4-2 gewonnen. 3 wedstrijden gespeeld 9 punten, dus door in de beker. De loting heeft bepaald dat we in de volgende ronde de derby gaan spelen tegen de meiden van Wilhelminaschool.

Deze wedstrijd vindt plaats op donderdag 18 oktober om 18.30 uur bij sportpark de Waarbeek.