Zondag 22 Oktober 2017

De Lutte

Sportpark ” De Waarbeek ”

Algemene Informatie

De voetbalvereniging HVV Hengelo is opgericht op 1 januari 1909 en is inmiddels meer dan 100 jaar jong. Wij hebben op 1 januari 2009 ons 100 jarig jubileum gevierd. HVV Hengelo is een voetbalvereniging met een roemruchte historie en beladen voetbalverleden en speelt in de zuidoosthoek van Hengelo. Ze spelen op het prachtige in de natuur gelegen sportcomplex De Waarbeek met als blikvanger een houten tribune uit 1932. Het complex is gelegen aan de Twekkelerweg bij de sluizen te Hengelo. Het complex straalt voetbal uit en nodigt u uit tot het leveren van prestaties en zeker zo belangrijk het recreatief recreëren. Voetbalvereniging HVV Hengelo beschikt over een jeugd en een senioren afdeling met in totaal circa 250 spelers.