Wat een wedstrijd gisteren!

We spelen vandaag in het maagdelijk wit, want de tegenstander is ook Hengelo’s blauw gekleed.
JO13-2 speelde thuis tegen de tubanters op veld 3. De vele ouders genoten van het heerlijke zonnetje lang het veld. Er was veel publiek en dat is leuk voor JO13. De scheids fluit af en de wedstrijd. Al vrij snel kwamen we door een mooi schot op doel van Floris op een 1 – 0 voorstand. Na 15 minuten blokkeerd Emma een schot op doel. We krijgen in de eerste helft 4 doelpunten tegen en we putte er zelf 2 in. Dat is niet zo fijn de rust ingaan met 2 doelpunten achterstand. Maar kom op, het kan nog altijd! Positief blijven, want ze voetballen best aardig.

De 2e helft gaat van start en we krijgen vleugels en werken knap de achterstand weg naar een 5 – 5 gelijke stand. Net voor het eindsignaal plofte de tegenstander er nog een doelpuntje in. Nu moeten de jongens en meisje aanzetten om er weer een gelijke stand uit te halen. Helaas, helaas ze kregen de bal niet in het netje.

Jammer, maar toch mooi gevoetbald, al was de leider het hier over het geheel genomen, niet helemaal mee eens. Ze hebben als team gestreden en als team verloren. Soms win je en soms verlies je, maar je doet het met zijn allen!!

Trouwe supportersgroep

Fotoreportage Evert Pullens